OʻSMIR YOSHIDAGI OʻQUVCHILAR ORASIDA KASBIY KOʻNIKMALARNING SHAKLLANISHI - Hudoberdi Boratov Xomidjonovich , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Kasbga yo'naltirishga yoshlarning kasbni erkin va mustaqil tanlashining ilmiyamaliy tizimi sifatida qaralishi lozim. Bunda har bir shaxsning individual xususiyatlarini hisobga olish, xalq xo'jaligi manfaatlari nuqtai nazaridan mehnat zahiralari bilan to'laqonli ta'minlash zarurati kabi omillarni e'tiborda tutish joizdir .