MOBIL ALOQA KOMPANIYALARIDA XIZMATLARINI YARATISHDA MOLEKYULYAR MODELLASHTIRISH - Aripova Dilafruz , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada mobil aloqa kompaniyalarida xizmatlarini yaratishda molekyulyar modellashtirish va subyektlarning mumkin bo‘lgan elementlari batafsil keltirilgan. Mobil aloqa kompaniyalari ichki imkoniyatlari va taqdim etadigan takliflarini chuqur tadqiq etilgan.