BYUDJET TASHKILOTLARIDA XARAJATLAR SMETALARINI TUZISH TARTIBI (TIBBIYOT TASHKILOTI MISOLIDA) - Sayriddinov Isomiddin Qumriddin o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotasiya. Mazkur maqolada tibbiyot tashkilotlarida smetalarni tuzish va tasdiqlash tartibini takomillashtirish bo‘yicha olib borilgan tadqiqotlar bayoni keltirilgan. Tibbiyot tashkilotlarida smetalarni tuzish va tasdiqlashning zarurligi nazariy jihatdan asoslangan. Unda tibbiyot tashkilotlarida smetalarni tuzish va tasdiqlash tartibining amaldagi holatini tahlil qilish orqali mavjud muammolarni aniqlash bo‘yicha izlanishlar olib borilgan. Tibbiyot tashkilotlarida smetalarni tuzish tartibini takomillashtirish bo‘yicha ilmiy va amaliy taklif hamda tavsiyalar berilgan.