O‘QUVCHILARDA KREATIV FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISHDA XALQARO TADQIQOTLAR VA TAJRIBALARDAN FOYDALANISH TENDENSIYALARI - Qaxxarova Zilola Abdug‘ani qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o‘quvchilarda kreativ fikrlashni rivojlantirishda xalqaro tadqiqotlar va tajribalardan foydalanish, ta’lim sifatini oshirishdagi muhim ijodkorlik jihatlari, ta’limiy islohotlar, xalqaro tadqiqotlar, PISA, STEM dasturlari va tadqiqot ko‘nikmalarini sinab ko‘rishning xalqaro texnologiyasi va ularning ahamiyati, shuningdek, baholash mezonlaridagi muammolarni hal qilish yo‘llari haqidagi ilmiy farazlar tahlili keltirilgan.