ADABIYOT DARSLARIDA INTERFAOL USULLARDAN UNUMLI FOYDALANISHNING QULAYLIKLARI. - Haqulova Gulnora Shukurovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada adabiyot darslariga interfaol usullarni kiritishning afzalliklari ko'rib chiqiladi. Bunday usullarning talabalarni jalb qilish, o'rganish natijalari va tanqidiy fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishga ijobiy ta'sirini ta'kidlaydi. Maqolada, shuningdek, turli xil interaktiv texnikalar muhokama qilinadi va ularni sinfda samarali amalga oshirish bo'yicha takliflar mavjud.