O'ZBEKISTON TURIZMINI RIVOJLANTIRISHDA KOREYA RESPUBLIKASI TAJRIBASIDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Bekkayev Jasur , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Yurtimizning iqtisodiyotini yana ravnaq toptirish va yangi ish o’rinlarini yaratish maqsadida Turizm sohasiga davlatimiz rahbari alohida e’tibor qaratib kelmoqda. Soha rivoji uchun zarur davlat dasturlari ishlab chiqarilib, ularni amaliyotga joriy etish va eng muhimi ular ustidan doimiy nazorat olib borib, erishilgan natijalar tahlil etilmoqda. Olib borilayotgan islohotlar natijasida bugun yurtimizni dunyo hamjamiyati yana bir bor tan olib, unga bo’lgan qiziqish ortib bormoqda.