ICHKI VA ZIYORAT TURIZMNI RIVOJLANTIRISHNING MEXANIZMINI TASHKILLASHTIRISH - Bekkayev Jasur Shermaxmatovich, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ichki turizm mamlakat iqtisodiyotini jadal rivojlantirishda muhim tarmoqlardan biri hisoblanib, ichki va ziyorat turizmi orqali avvalo yangi ishchi o’rinlari yaratiladi va infratuzilma obyektlari rekonstruksiya qilinib, aholining maroqli dam olishi ta’minlanadi