SIFILIS BILAN BEMORLARNI DIAGNOSTIKASI VA PROFILAKTIKASI - Klebleyeva G.D,; Utayev A.J.,; Abdullaev X.D, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: maqolada dinamikada sifilisli xizmat ko'rsatish hayot sifati ko'rsatuvlarini qurish haqida sabablarini ochib buyuring harakat qil . Ilmiy haqida birlashma haqida uchun muallif birlashma oshirdi tadqiqot ob'ekti 16-67 ( o'rtacha _ yoshi 23,4±3,9 yosh ) 250 nafar bemor A51 " Erta sifilis ", A52 " Kechki sifilis ", A53 " Sifilisning boshqa va aniqlanmagan tomonidan " tashxisi bilan aniqlandi . Ko'rib chiqilayotgan muammo hali ham kam o'rganilgan , shunday uchun chuqurroq tadqiqotlarni talab qil .