EKSIMER LAZERINING ( EXILITE MU) DERMATOLOGIYADA KLINIK QO'LLANILISHI - Klebleyeva G.D; Utayev A.J.; Abdullaev D.M; Tolibov M.M (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tadqiqotning maqsadi eksimer lazerining, xususan Exilite MU ning dermatologiyada klinik qo'llanilishini batafsil o'rganishdir . Ushbu tahlilning maqsadi uni qo'llashning asosiy jihatlarini - materiallar va usullardan tortib, chuqur muhokamalar va ishonchli xulosalargacha aniqlik kiritishdir. Tadqiqot eksimer lazerining ( Exilite MU) dermatologik amaliyotda samaradorligi, xavfsizligi va potentsial oqibatlarini o'rganadi.