SOCH TUKILISHNI DAVOLASH UCHUN EKSIMER LAZER SAMARALIGINI O‘RGANISH. - Klebleyeva G.D; Utayev A.J.; Abdullaev D.M.; Tillaqobilov I.B (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anatatsiya: Ushbu tadqiqot alopesiyani davolashda eksimer lazerdan foydalanishning keng qamrovli tahlilini taqdim etadi, bu uning samaradorligi, xavfsizligi va mumkin bo'lgan oqibatlarini batafsil baholashga qaratilgan. Materiallar va usullarning maqsadini, shuningdek, chuqur muhokamalar va ishonchli xulosalarni ta'kidlab, ushbu tahlil alopesiyani davolash uchun eksimer lazerning klinik qo'llanilishini va uning dermatologik amaliyotga potentsial ta'sirini o'rganadi.