JINOYAT ISHLARINI YURITISH JARAYONIDA AYBIGA IQRORLIK TO’G’RISIDAGI KELISHUV INSTITUTINING AHAMIYATI - Ergashev Muhammadrizo (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada aybiga iqrorlik to’g’risida kelishuv tushunchasi, ushbu institutning qonunchiligimizga joriy etilishi, huquqiy asoslari hamda uning ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.