BOSHLANGʻICH SINFLARDA MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH. - Shamsiyeva Hamida (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Zamonaviy ta'lim tizimida multimedia texnologiyalarining roli tobora ortib bormoqda. Boshlangʻich sinflarda multimedia vositalaridan foydalanish oʻquv jarayonini yanada qiziqarli va samarali qilishga yordam beradi. Ushbu maqolada multimedia texnologiyalarining boshlangʻich sinflarda qoʻllanilishi, uning afzalliklari va oʻquvchilarga ta'siri haqida soʻz yuritamiz.