O‘ZBEKISTONDAGI SUV TANQISLIGI: EHTIMOLIY QURG‘OQCHILIK VA JIDDIY TUS OLGAN EKOLOGIK MUAMMOLAR - Lutfullayeva N.B.; Abdihakimov B.I.; Jumayev O.X (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolamizda Respublikamizda hozirgi kundagi ekologik muammolar va ularni hal etish uchun keng ko’lamda olib borilayotgan ishlar, Respublikamizdagi suv va unga aloqador muommolar, uni bartaraf etish uchun qilinayotgan keng ko’lamli chora tadbirlar, qirg’oqchilikni keltirib chiqarayotgan sabablar va ularni hal etish yo’llari yoritiladi.