“KIMYO TEXNOLOGIYA” YOʻNALISHI TALABALARIGA TEXNOLOGIYALAR ORQALI DARSLARNI OʻRGATISH - Yusupova Goʻzal Xusan qizi; Jumayev Mansurbek Shokir oʻgʻli; Umarov Shahzodbek Pardaboyevich; Hotamov Xayrullo Shukrullo oʻgʻli (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Hozirgi kunda texnologiya va ta’lim oʻzaro bogʻliqdir. Ta’limdagi texnologiya, yangi imkoniyatlarni keltirib chiqaradi. Texnologiyaning ta’limga ta’siri bizning oflayn yoki onlayn ta’lim olish uslubimizni oʻzgartirdi.