ТУРИЗМНИ ТАРКИБ ТОПИШИ ВА ХАВФСИЗЛИГИ - Мавлиддинов Рамзидин Рахматуллоевич (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада туризм тушунчаси, унинг таркиб топиши ҳақида сўз боради. Шунингдек давлатларда туризм хавфсизлигини таъминлашнинг қонуний асосари муҳокама қилинади.