ELITA TARAQQIYOTI VA TURKUMLASHUVI - Xoliyorova Nodira Abbos qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola elita rivojlanishiga oid adabiyotlarni o'rganadi, mavjud tasniflash modellarini o'rganadi, tegishli metodologiyalarni taqdim etadi, empirik natijalarni muhokama qiladi va kelajakdagi tadqiqotlar va amaliy qo'llanmalar uchun tushunchalar bilan yakunlanadi.