KADASTRLARNI YURITISH BO’YICHA QONUN HUJJATLARI - Bazarbayeva Go’zal (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annatatsiya. Ushbu maqolada kadastrlarni yuritish bo’yicha qabul qilingan qonun hujjatlari va me’yoriy hujjatlar tarkibini, shuningdek bu sohani boshqaruvchi va nazorat qiluvchi davlat o’rganlari va ularning vakolatlari doirasi haqida ma’lumotlarga ega bo’lasiz.