EPHYDRA MACELLARIA EGG ШОЛИНИНГ АСОСИЙ ЗАРАРКУНАНДАСИ - Rashidov Quvonchbek Turg‘unboy o‘g‘li; Axmadova Charos Orziqul qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аннотация. Ушбу маколада шоли ўсимлигига катта зарар келтирувчи сув бўйи чивини хақида унинг мамлакатимизда учраши ва кандай зарар келтириши, карши кураш чоралари берилган.