IMOM AL-BUXORIY ILMIY MEROSI VA UNING MA'NAVIY-RUHIY ASOSI - Abdulla Jabborov , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada vatandoshimiz Imom al-Buxoriyning hayotiy faoliyati, ilmiy merosi va jahon ilm-fani rivojiga qo‘shgan hissasi hamda ilmiy, ma’rifiy va ma’naviy-axloqiy tarbiyaning hozirgi avlod tarbiyasida tutgan o‘rni haqida fikr yuritilgan. Imom al-Buxoriy ilmiy merosini o‘rganish borasida davlatimiz tomonidan amalga oshirilgan chora-tadbirlar to‘g‘risidagi fikrlar o‘z ifodasini topgan.