XABBL QONUNI - O’rinboyeva Kumushoy; Ma’rufjonova Madina Ma’murjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda astronomiya o’z hissasini qo’shgan Edvin Xabbl haqida umumiy ma’lumot,astronomiya qo’shgan hissalari,kashfiyotlari va Xabbl qonuni haqida ma’lumot bermoqchi bo’ldim.Ushbu maqolada Xabbl o’zi kim? Astronomiyaga qanday hissa qo’shdi? Xabbl o’zi qanday kashfiyotlari qilgan? Shu kabi savollarga shu maqolada javob topish mumkin. Bundan tashqari Xabbl qonuni haqida ham ma’lumotlar keltirilgan.