KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHISH ZAMON TALABI. - Sultonova Oydina Ibroyimovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Korrupsiya — shaxsning o‘z mansab yoki xizmat mavqeyidan shaxsiy manfaatlarini yoxud o‘zga shaxslarning manfaatlarini ko‘zlab moddiy yoki nomoddiy naf olish maqsadida qonunga xilof ravishda foydalanishi, xuddi shuningdek bunday nafni qonunga xilof ravishda taqdim etish;