YANGI OʻZBEKISTON - YANGI TARAQQIYOT - Yusupov Shuhrat Abdimoʻminovich , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada Yangi Oʻzbekiston " inson-jamiyat-davlat" konsepsiyasining jamiyat hayotidagi oʻrni, oʻzgarishlari va taraqqiyot strategiyasidagi ilgari surilgan maʼnaviy-marifiy sohasidagi islohotlar, ijtimoiy- iqtisodiy taraqqiyotidagi yuksak ahamiyati haqida fikr yuritilgan.