TOZALASH JARAYONIDA QO'LLANILADIGAN MEXANIZIMLARNING NAZARIY TAHLILI. - O'.A.Baxtiyorova; Ibroximjonov Zikrulla Shavkatjon o'g'li; Muhammadjonov Rustam No'monjon o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Ushbu maqolada tozalash jarayonida qo'llaniladigan mexanizimlarning nazariy tahlilil qilindi.