TITISH TOZALASH JARAYONIDA TOLANI SIFATIGA TA'SIR QILUVCHI OMILLAR TATBIQI - Baxtiyorova O'g'iloy Anvarjon qizi; Sobirova Oydinoy Dilshodjon qizi; Ibragimova Dilbarxon Ravshanbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada titish tozalash jarayonida tolani sifatiga ta'sir qiluvchi omillar to‘g‘risida fikr yuritilgan.