BOLAJAK O‘QITUVCHILARDA BAHOLASHNING PEDAGOGIK TIZIMI - Sherqo’ziyeva Zarnigor Farhodjon qizi ,; Muhammadjonova O’g’iloy Bahodirjon qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, ta’lim samaradorligini oshirishda amalga oshirilayotgan islohotlar shuningdek, o‘qituvchilarni baholashdagi pedagogik jarayonlar hamda o‘quvchilarni baholashdagi pedagogik tizim va jaraayonlar keng yoritib berilgan.