ИЗУЧЕНИЕ ГРАФИЧЕСКИХ ОРГАНАЙЗЕРОВ ПРИ ИЗУЧЕНИИ ХУДОЖЕСТВЕННЫХ ОБРАЗОВ ПРОИЗВЕДЕНИИ ТОЛСТОГО «ВОЙНА И МИР» - Юнусова Гулчехра Камаловна (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Maqolamda yozuvchi asaridagi obrazlarni yoritib berishda interfaol usullaridan unumli foydalanishning ahamiyati haqida ma’lumotlar berganman.