BANK DAROMADLARI VA ULARNI KO’PAYTIRISH YO’LLARI - ERGASHEV SUXROB ZAFAR O’G’LI; OMONOV AKTAMXON AKROMXON O’G’LI (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Mazkur maqolada tijorat banklarining resurs bazalarini rivojlantirish, yuksaltirishinvestitsion faollikni shakllantirishning muhim omilligi ta’kidlanadi va ushbu sohani barqarorlashtirish bo’yicha takliflar, muammolar va ularga yechimlar keltirilib o’tiladi.