PIROGOV UCHBURCHLARINING KLINIK AHAMIYATI. - Gadayev A.M,; Kushbakov A.B, (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Izoh: Ushbu maqolada Pirogov uchburchagining klinik ahamiyati o'rganilib, ularning tibbiy muolajalardagi anatomik ahamiyatiga e'tibor qaratiladi. Tadqiqot adabiyotlarni o'rganadi, tegishli metodologiyalarni tahlil qiladi, asosiy topilmalarni taqdim etadi va Pirogov uchburchagining klinik sharoitda oqibatlarini muhokama qiladi. Chiqarilgan xulosalar tibbiyot mutaxassislari uchun qimmatli tushunchalar beradi, bemorlarni parvarish qilish va jarrohlik natijalarini yaxshilashga hissa qo'shadi.