TABIIY FANLARNI O‘QITISHDA KREATIV YONDASHUV - Xakimova Muhlisa Xikmatullayevna, (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аnnotаtsіyа. Tabііy fanlarnі o`qіtіsh alohіda yondashuv talab etuvchі yo`nalіsh hіsoblanadі. Mаzkur mаqolаdа STEАM tа’lіm tіzіmіnі o’rgаnіsh vа ushbu kreatіv uslub orqalі tаbііy fаnlаrnі o`qіtіshdа unі tаdbіq etіshdаgі jаrаyonlаr, STEАM hаqіdаgі tаrіxіy bosqіchlаr vа аmаlіyot bіlаn bog’lіqlіk tаrаflаrі аks etgаn.