QADIMGI VA O’RTA ASRLARDA BUXORO - Usmonov Nurmuhammad; Do’stmurodov Bahodir; Yakubov Husniddin; Rahimov Javlon; G’oyibnazarov Mo’min (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya:Mazkur maqolada Buxoroning qadimgi va o’rta asrlardagi tarixiy tarraqiyot bosqichlarini, o’rta asr, yangi va hozirgi davrgacha yaratilgan ilmiy asarlar va manbalar asosida kichik bir ilmiy tatqiqot sifatida ma’lumotlar bayon etildi.