MAKTABGACHA TA’LIMDA BOLALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHDA TA’LIM-TARBIYAVIY JARAYONNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Qamchiyeva Muhayoxon Komiljanovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni maktab ta’limiga tayyorlashda ta’lim-tarbiyaviy jarayonning o‘rni va o‘ziga xos xususiyatlari xususidagi fikrlar keltirilgan.