МИЛЛАТЛАРАРО ТОТУВЛИК ВА ДИНИЙ БАҒРИКЕНГЛИК ЎЗБЕК ХАЛҚИНИНГ ЮКСАК ҚАДРИЯТИДИР - Рашидов Кувончбек Турғунбой уғли; Олишева Мафтуна Қахрамон қизи (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аннотация. Ушбу мақолада диний бағрикенглик ва миллий ўзликни англаш учун зарур бўлган шарт-шароитлар ҳамда бағрикенгликка зид бўлган муаммолар таҳлил қилинган.