O’RTA OSIYO DAVLATLARINING XVIII-XIX ASR BIRINCHI YARMIDAGI TARIXIY GEOGRAFIYASI VA KARTOGRAFIK TADQIQOTLARI - Abdullayev Ramazon; Norqulov O’lmasbek; Yo’ldoshev Sunnat; Xo’shboqov Farrux (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XVIII-XIX asr birinchi yarmida O’rta Osiyo davlatlarining tarixiy geografiyasi va O’rta Osiyolik olimlarning kartografik ilmiy tadqiqotlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.