THE ROLE OF BROCCOLE CABBAGE IN FOOD SECURITY.

Авторы

  • S.T.Sanaev
  • S.Q.Qahhorov
  • X.Z.Sayfidinov

Ключевые слова:

Keywords: Broccoli cabbage, cauliflower, main ingredients, protein, vitamin K, beneficial properties, food safety.

Аннотация

Annotation. The article focuses on the role of broccoli cabbage in food safety,
given its importance, biochemical composition and beneficial properties.

Библиографические ссылки

List of used literature

.Андреев Ю.М., - Овощеводство. М., 2002.

Арипова Ш.Р. - Брокколи ва брюссель какрами етиштириш. Т., 2021.

Болтаев М.А., Асатов Ш.И. - Такрорий экин сифатида брокколини етиштириш

технологияси бўйича тавсиянома. Т., 2019.

Балашев Н.Н., - Сабзавотчилик. Т.,1977.

Остонақулов Т.Э., Зуев В.И., Қодирхўжаев О.Қ.-Сабзавотчилик.Т., 2018.

Qahhorov, S. Q. S., Sanayev, S. T., & Botirov, A. E. (2022). BROKKOLI

KARAMINING OZIQ OVQAT HAVSIZLIGIDA TUTGAN OʻRNI. Academic

research in educational sciences, 3(4), 97-101.

Kakhkhorov, S. K., Nurmatov, S. S., & Sanaev, S. T. (2022). THE SELECTION OF

AUSPICIOUS CULTIVAR AND HYBRID BROCCOLI. Academic research in

educational sciences, 3(Speical Issue 1), 114-117.

Qahhorov, S. Q. S. (2023). SAMARQAND VILOYATI SHAROITIDA ERTANGI

EKIN SIFATIDA YETISHTIRILGAN BROKKOLI KARAMINING O ‘SISHI,

RIVOJLANISHI VA HOSILDORLIGI. Academic research in educational

sciences, 4(SamTSAU Conference 1), 790-796.

Қаҳҳоров, С. Қ. (2022). БРОККОЛИ КАРАМИНИ ТАКРОРИЙ ЭКИН

СИФАТИДА ЕТИШТИРИШНИНГ АМАЛИЙ ЖИҲАТЛАРИ. Academic

research in educational sciences, (Conference), 391-396.

Опубликован

2024-02-01

Как цитировать

S.T.Sanaev, S.Q.Qahhorov, & X.Z.Sayfidinov. (2024). THE ROLE OF BROCCOLE CABBAGE IN FOOD SECURITY . Tadqiqotlar, 31(1), 160–162. извлечено от https://tadqiqotlar.uz/new/article/view/1999

Похожие статьи

Вы также можете начать расширеннвй поиск похожих статей для этой статьи.